úterý 11. března 2014

Reference

,,Po vlastní veskrze výtečné zkušenosti se čtyřmi oddělky Honzových včel odkazujeme už pěkných pár let všechny okolo nás začínající včelaře na Honzovy včely s radostí i jistotou, že doporučujeme dobře. Začínajícím včelařům i Honzovým včelstvům." 



Eva a Ivo Laurinovi
výrobci cideru













,,Jsem moc rád, že jsme si na začátek našeho včelaření k pořídili k nám na smíchovské Nikolajce právě Honzovy včely. Včely jsou to mírné, hodné, pilné, ale hlavně zdravé. Honza také ctí přirozené přírodní postupy, které jsou nám blízké. Dva oddělky jsme úspěšně vypiplali tak, že přečkaly zimu a v prvním celém včelařském roce jsme byli odměněni vlastním medem od nás z Nikolajky. Také jsme si pořídili nové stanoviště na Veleslavíně a další tři oddělky, takže se teď staráme o pět včelstev. Pokud byste se chtěli vydat na podobnou cestu, rozhodně bych Honzu a jeho včely doporučil každému, kdo o chovu včel uvažuje.
Pokud si totiž někdy nebudete vědět rady, nebo si nebudete jistí, což se může na začátku stávat docela často, Honza vám vždy rád poradí a uklidní, což je možná to nejdůležitější."


Michal Burda
Triko kafe & koloniál